Koordinator Shitjesh ne sektorin Automotive_Teleselling

Sales / Remarketing | Tirana , Albania | AUTO1 Group

AUTO1 Group është platforma kryesore e tregtimit të makinave në Europë që lidh industrinë e automjeteve përmes teknologjisë. Ne udhëheqim aktivitetet e biznesit në më shumë se 30 vende evropiane dhe u mundësojmë tregtarëve dhe konsumatorëve të tregtojnë pa probleme përmes markave tona AUTO1.com, wirkaufendeinauto.de dhe Autohero.

Auto1 Group po kerkon për degen e saj në Tiranë: Koordinator shitjesh B2B per tregun e Shqiperise dhe Kosoves:

Figura që ne po kërkojmë do të ketë si detyrë:

  • Te krijoje dhe menaxhoje nje portofol klientesh (shitje dhe kontakte nepermjet telefonit, email etj, jo shitje direkte);
  • Rritjen e shitjeve dhe numrit te partnerëve me të cilët do të zhvillohet biznesi ynë në të gjithë tregun shqiptar dhe atë kosovar të makinave;
  • Te monitoroje KPI te performances per ekipin e shitjeve;
  • Te prodhoje dhe menaxhoje raportet ne mbeshtetje te departamentit te shitjeve;
  • Te koordinoje dhe monitoroje veprimtarite e brendshme te ekipit;

Kerkohet:

  • Eksperience të paktën 4-5 vite ne sektorin e shitjeve;
  • Eksperience e meparshme si koordinator apo supervizor shitjesh;
  • Profesionalizem dhe aftësi për të bashkëvepruar dhe negociuar me klientët e biznesit;
  • Qëndrueshmëri në arritjen e objektivave;
  • Motivim i brendshëm, pasion për shitje dhe makinat;

Auto1 Albania ofron një mundësi reale për rritje profesionale dhe ekonomike. Rroga bazë mujore: 650 Euro neto + bonuse mujore motivuese në bazë të performancës individuale edhe asaj ne grup. Jeni te lutur te dergoni CV tek: lorela.hysa@auto1.com

Lorela Hysa
+ 355 697097481